Les energies renovables superaran àmpliament als combustibles fòssils en 2030

Les energies renovables superaran àmpliament als combustibles fòssils en 2030

La demanda de combustibles fòssils podria aconseguir el seu punt màxim en 2030 arran d’una transició «més agressiva» cap a un futur més ‘verd’ amb energies renovables, ja que el creixement de la demanda de gas natural no compensa la menor demanda de petroli i carbó.
En concret, es tracta de la reducció del consum de plàstics, l’augment del reciclatge dels materials no plàstics, la caiguda de la intensitat energètica com a conseqüència d’una major eficiència, la disminució dels costos per unitat d’energia arran de la digitalització dels processos i l’abandó cada vegada major dels combustibles fòssils afavorit per la regulació dels països en matèria de sostenibilitat.

Leer más
Tres tendències renovables en 2020

Tres tendències renovables en 2020

La indústria de les energies renovables té una gran faena per davant en 2020. Després de tancar l’any passat representant ja el 49,3% de la capacitat de generació total a Espanya, amb un creixement del 10% després de la instal·lació de quasi 5.000 nous megavats verds, el sector afronta el nou any amb importants tasques i el gran repte d’accelerar la transició energètica en línia amb el compliment dels objectius marcats.

Leer más